Polis resepsiyonunda Bakan Ala'ya güvenlik duvarı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından polis teşkilatının 169’uncu yıl dönümü kapsamında bir resepsiyon verildi.

Google Haberlere Abone ol
Polis resepsiyonunda Bakan Ala'ya güvenlik duvarı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından polis teşkilatının 169’uncu yıl dönümü kapsamında bir resepsiyon verildi. TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı resepsiyonda yoğun güvenlik önlemlerinin alınması dikkat çekti.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü kapsamında Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar bir resepsiyon verdi. ATO Congresium’da düzenlenen resepsiyona; TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Efkan Ala, ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonda, Cemil Çiçek ve Efkan Ala’nın davetlilerle sohbet ettiği sırada korumaların geniş güvenlik önlemi alması dikkat çekti. Bu sırada, Bakan Efkan Ala’ya gelen telefon üzerine korumalar yine çember oluşturarak Bakan’ın telefonla konuşması bitene kadar çevreye kimseyi yaklaştırmadı.

Resepsiyonda açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de, Türk Polis Teşkilatı’nın zorlu şartlarda görev yaptığını ve polislerin sosyal hakları konusunda yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi. Teşkilat içerisinde oluşturulacak ikili bir yapının hem teşkilata hem de Türkiye’ye zarar vereceğini ifade eden Destici, “17 Aralık operasyonundan sonra polis teşkilatı içerisinde bir takım sarsılmalar oldu. İster müdür ister memur konumda olsun, hak etmedikleri mağduriyetler altında kaldılar. Bunun düzeltilmesi lazım.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar