Polis Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı

Adana’da Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı. Polisliğe ilk adımı yemin ederek atan 226 polis adayının sevincine aileleri de ortak oldu. Öğrenciler törenden sonra keplerini fırlattı.Mezuniyet töreni polis...

Google Haberlere Abone ol
Polis Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı

Adana’da Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı. Polisliğe ilk adımı yemin ederek atan 226 polis adayının sevincine aileleri de ortak oldu. Öğrenciler törenden sonra keplerini fırlattı.

Mezuniyet töreni polis meslek yüksekokulu spor salonunda yapıldı. Vali Mustafa Büyük, Jandarma Bölge Komutanı Hamza Celepoğlu ile Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in de katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Ateş, polisliğin halkla iyi diyalog ve empati kurmayı gerektirdiğini belirterek, yeni polislere görevlerinde başarı diledi.

Vali Mustafa Büyük ise toplumun huzurunu sağlamak ve mal ile can emniyetinin öneminin bilindiğini belirterek, emniyet teşkilatına artık aktif olarak katkı sağlayacak öğrencileri kutladı. Okulun dönem birincisi Serhat Bellikli'nin konuşmasının ardından polis adayları yemin etti. Dönem birincisine başarı belgesini Vali Mustafa Büyük verdi. Törenin ardından kep fırlatan polis adayları arkadaşlarıyla vedalaştı, daha sonra yemin törenine gelen aileleriyle mezuniyet sevincini yaşadı.

CİHAN

Yorumlar