Polis Merkezine Bombalı Saldırı

Başakşehir'deki Kayaşehir Polis Merkezi'ne akşam saatlerinde bombalı saldırı gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Polis Merkezine Bombalı Saldırı

Polis merkezinin yakınlarına ve önüne 21.45 sıralarında ard arda atılan ses bombaları sebebiyle yaralanan bir vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı gerçekleştirdikleri tahmin edilen 3 kişinin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Arama çalışmalarına polis helikopteri de destek verdi.

Olay, Kayaşehir 8.9 Bölge kavşağındaki Kayaşehir Polis Merkezi önünde 21.45 sıralarında gerçekleşti. Üç kişi oldukları belirtilen saldırganlar önce karakolun 50 metre yakınına ardından da karakolun bahçe duvarı önüne ses bombası atıp olay yerinden uzaklaştı. Kaçan şahısların yakalanması amacıyla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Patlama sırasında olay yerinin hemen yakınında otobüsten inen bir şahıs hafif şekilde yaralandı. Bölgeden geçmekte olan bir araçta da patlamanın etkisiyle fırlayan parçalar sebebiyle maddi hasar oluştu. 

Ard arda şiddetli şekilde iki ses duyduklarını belirten görgü tanıkları, patlamaların kısa aralıklarla gerçekleştiğini aktardı. Saldırganların yakalanması amacıyla bölgede yürütülen arama çalışmalarına polis helikopteri de destek verdi. 

Yorumlar