Polis memurunu kalbinden vurdular

Edirne’de iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada bir polis memuru kalbinden vuruldu. Ağır yaralanan polis ameliyata alındı.Olay, Eski İstanbul Caddesi üzerinde başladı. Rus ve Rize plakalı araçlardan çıkan şahıslar terör estirdi....

Google Haberlere Abone ol
Polis memurunu kalbinden vurdular

Edirne’de iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada bir polis memuru kalbinden vuruldu. Ağır yaralanan polis ameliyata alındı.

Olay, Eski İstanbul Caddesi üzerinde başladı. Rus ve Rize plakalı araçlardan çıkan şahıslar terör estirdi. Günün ortasında belirlenemeyen bir nedenden olayı silahlı çatışmaya giren şahıslar, cadde üzerinde bulunan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Silahlı çatışma üzerine yakında bulunan trafik polisleri olay yerine intikal etti. Sabuni Mahallesi Kervansaray otoparkı civarında süren kovalamacayı gören Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memur Hüseyin İmran şahıslara müdahalede bulundu. Bunun üzerinden şahıslar bu kez polis memuruna ateş etmeye başladı. Kalbinden vurulan polis memuru ağır yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memuru tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren polis memurunun durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Olayın duyulması üzerine Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda polis hastaneye akın etti. Polis için duyulan kan ihtiyacının karşılanması için emniyet mensupları seferber oldu. Yaralı polisinin durumuyla ilgili bilgi veren Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, meydana gelen müessif olayda olaya müdahale eden arkadaşının yaralandığını söyledi. Polis memurunun olayı meydana getiren şahıslar tarafından yaralandığını kaydeden Baştuğ, arkadaşının şu an ameliyata alındığını ve durumunun stabil olduğunu açıkladı. Olayla ilgili suç faillerinin ve aletlerinin ellerinde olduğunu, soruşturmanın sürdüğünü ifade eden Baştuğ, “İnşallah, Allah arkadaşını bize ve sevdiklerine bağışlar.” dedi.

Bu arada olay sırasında bölgede bulunan Edirne Televizyonu Muhabiri Resul Oruçoğlu da saldırganların saldırısına uğradı. Darp edilen ve kamerası kırılan muhabir olay anı şöyle anlattı: “Bir anda silahların patladığını duydum. Kameramı açarak olayı çekmeye başladım. Saldırganlardan biri bana saldırdı. Kameramı kırdı. Bir polis memurunu vurdular.” CİHAN

Yorumlar