Polis memuru hemşire eşini hastanede başından vurdu

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde görev yapan bir polis memuru, hemşire eşini nöbetçi olduğu hastanede başından vurarak ağır yaraladı.

Google Haberlere Abone ol
Polis memuru hemşire eşini hastanede başından vurdu

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde görev yapan bir polis memuru, hemşire eşini nöbetçi olduğu hastanede başından vurarak ağır yaraladı. Başına iki kurşun isabet eden hemşire P.Ç.(41) görev yaptığı hastanede ameliyata alınırken, polis memuru E.Ç.(42) hastane polisi tarafından yakalandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Balıkesir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Kepsut İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru E.Ç., akşam saatlerinde hastanenin yoğun bakım servisine geldi. Aynı serviste görevli olan hemşire eşi olan P.Ç.'nin başına beylik tabancası ile iki el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan hemşireye mesai arkadaşları müdahale etti. Ameliyata alınan hemşire P.Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Ameliyatta bulunan hemşire için polis telsizinden 0 Rh (+) kan gurubu bulunması için anons yapıldı.

İki çocuk sahibi olan polis memuru E.Ç.'nin eşini kıskançlık nedeniyle vurduğu iddia edildi. CİHAN

Yorumlar