Polis memuru evinde açlıktan ölmek üzereyken bulundu

Aydın'da düşerek ayağını kıran polis memuru Rasim S., raporu bitmesine rağmen göreve gelmeyince meslektaşları evine gitti.

Google Haberlere Abone ol
Polis memuru evinde açlıktan ölmek üzereyken bulundu

Aydın'da düşerek ayağını kıran polis memuru Rasim S., raporu bitmesine rağmen göreve gelmeyince meslektaşları evine gitti. Ameliyat olan 54 yaşındaki polisin ayağının iyileşmediği, kangrene dönüşmek üzere olduğu, yerinden kalkamadığı için yemek yiyemediği ve açlıktan ölmek üzere olduğu tespit edildi. Yalnız yaşadığı, telefon şarjının bittiği ve yatağından kalkamadığı için yardım çağıramadığı öğrenildi.

Ortaklar Polis Merkezi'nde görevli Rasim S., bir süre önce düşerek sol ayağını kırdı. Aydın Devlet Hastanesi'nde ameliyat olan polis memuruna 45 günlük rapor verildi. Yalnız yaşayan Rasim S., arkadaşlarının yardımıyla götürüldüğü evinde istirahate çekildi. Raporunun bitmesinin üzerinden üç gün geçmesine rağmen görevine başlamayan Rasim S., evinde açlıktan ölmek üzereyken bulundu. Yalnız yaşayan ve telefonunun şarjı bittiği için kimseyi arayamayan Rasim S.'nin, ameliyat olduğu ayağı kangrene dönüşmek üzereyken arkadaşlarının çağırdığı cankurtaranla hastaneye kaldırılarak müdahale edildiği ve yeniden ameliyat olduğu öğrenildi. Bir süre hastanede yatan polis memurunun ayağı ve açlıktan kaynaklanan rahatsızlıkları tedavi edildi. Aydın'a gelen yakınları tarafından memleketi Samsun’a götürülen Rasim S.'nin, emekli olmak için dilekçe verdiği kaydedildi. CİHAN

Yorumlar