Polis Memuru Aktürk: Çocuklar anne babalarıyla şifre oluşturmalıdır

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu öğrencilerine trafik ve asayiş semineri verildi. Polis Memuru Ekrem Aktürk, “Eve gittiğinizde anne ve babanızla bir şifre oluşturun....

Google Haberlere Abone ol
Polis Memuru Aktürk: Çocuklar anne babalarıyla şifre oluşturmalıdır

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu öğrencilerine trafik ve asayiş semineri verildi. Polis Memuru Ekrem Aktürk, “Eve gittiğinizde anne ve babanızla bir şifre oluşturun. Okul çıkışlarında anne ve babanızdan başkası sizi almaya geldiğinde şifreyi biliyorsa onunla gidersiniz bilmiyorsa gitmezsiniz. Hepiniz bizim için değerlisiniz.” dedi.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Polis Memuru Ekrem Aktürk, Gaziosmanpaşa İlkokulu öğrencilerine trafik kurallarını anlattı. Seminerde, ilkokul öğrencilerinin özellikle yaya olarak dikkat etmesi gereken kuralları anlatan Aktürk, okul giriş ve çıkışlarında karşıdan karşıya geçerken araçlara dikkat edilmesi gerektiğini, trafikte uyulması gereken kuralları ve emniyet kemerinin hayat kurtarıcı bir nitelik taşıdığı konusunda bilinçlendirdi.

Seminer bitiminde öğrencileri bir konuda daha uyaran Aktürk, “Eve gittiğinizde anne ve babanızla bir şifre oluşturun. Okul çıkışlarında anne ve babanızdan başkası sizi almaya geldiğinde şifreyi biliyorsa onunla gidersiniz bilmiyorsa gitmezsiniz. Hepiniz bizim için değerlisiniz.” diye ifade etti.

Gaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü Hacı Avcı ise eğitimle ilgili olarak, ’’Çocuklarımız bizim için kıymetli ve değerlidir. Onların bilinçlenmesi ve bilinçli bir toplum oluşturmasında bizlere olduğu gibi toplumun her kesiminden insana da çok görev düşüyor. Polis Memurumuz Ekrem Aktürk’e yapmış olduğu çalışma için çok teşekkür ederim.’’ diye konuştu. CİHAN

Yorumlar