Polis kendisine saldıran kurt köpeğini beylik tabancasıyla vurarak durdurdu

Adana’da komşusuyla duvar meselesi sebebiyle kavga eden şahıs, olayı ayırmak için gelen polis ekibinin üzerine, Alman kurt köpeklerini saldı.

Google Haberlere Abone ol
Polis kendisine saldıran kurt köpeğini beylik tabancasıyla vurarak durdurdu

Adana’da komşusuyla duvar meselesi sebebiyle kavga eden şahıs, olayı ayırmak için gelen polis ekibinin üzerine, Alman kurt köpeklerini saldı. Polis, elini ve ayağını ısıran köpeği, beylik tabancayla ateş ederek durdurdu.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, ev sahibi C.S., müteahhit S.T.’nın yaptırdığı inşaat duvarı sebebiyle kavga çıkardı. Kavganın büyümesi üzerine, çevredekiler polise haber verdi ve olay yerine Asayiş Şubesi ekipleri geldi. Yine iddiaya göre, ev sahibi S. gelen polislere küfretti, ardından ise Alman kurdu K9 adı verilen köpekleri kavgayı ayırmak için gelen polislerin üzerine gönderdi. Bir anda neye uğradıklarını şaşıran polisler, köpeklerle boğuşmaya başladı. Köpeklerden biri, polis memuru İ.A.’yı el ve ayağından ısırdı. Köpeğin kendisine daha fazla zarar vereceğini düşünen polis memuru, beylik tabancasıyla Alman kurt köpeğine ateş ederek durdurdu.

Polis memuru A., arkadaşları tarafından Çukurova Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ne kaldırıldı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu arada, polis kavga eden ve polislerin üzerine köpekleri gönderdiği ileri sürülen C.S.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
CİHAN

Yorumlar