Polis, kayıp eşi dairede arıyor

Anne ve babasını öldürüp İznik'teki evlerinin bahçesine gömdüğü öne sürülen Kenan Öner'in kayıp eşi Canan Öner, Bayrampaşa'daki apartman dairesinde aranıyor. Anne ve babasını parçalara ayırdığı belirlenen Öner'in kayıp eşinin...

Google Haberlere Abone ol
Polis, kayıp eşi dairede arıyor

Anne ve babasını öldürüp İznik'teki evlerinin bahçesine gömdüğü öne sürülen Kenan Öner'in kayıp eşi Canan Öner, Bayrampaşa'daki apartman dairesinde aranıyor. Anne ve babasını parçalara ayırdığı belirlenen Öner'in kayıp eşinin de benzer şekilde öldürmüş olmasından endişe ediliyor.

Kartaltepe Mahallesi Fatih Caddesi 142 numaralı binanın en üst ve çatı katındaki Öner'in evine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, bir süre burada takviye ekiplerin gelmesini bekledi. İnceleme yapması beklenen ekiplerin tamamlanmasıyla akşam saatlerinde Öner'in dairesine girildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Kayıp Ahmet Refik Öner (82) ve Emine Öner'in (75) cesetleri, Bursa İznik'teki çiftlik evlerinin bahçesinde parçalara ayrılmış halde bulunmuş, çiftin çocukları Kenan Öner (56) gözaltına alınırken, Öner'in kayıp olan eşi Canan Öner'in de öldürülmüş olma şüpheleri üzerine soruşturma başlatılmıştı.

CİHAN

Yorumlar