Polis, kayıp eşi bulmak için terası kazacak

Bursa’da emlak zengini anne ve babasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının 9 yıl önce kaybolan eşini de öldürmüş olabileceğini düşünen polisin, çiftin İstanbul’daki evinde kazı çalışması yapacağı iddia edildi. Zanlının...

Google Haberlere Abone ol
Polis, kayıp eşi bulmak için terası kazacak

Bursa’da emlak zengini anne ve babasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının 9 yıl önce kaybolan eşini de öldürmüş olabileceğini düşünen polisin, çiftin İstanbul’daki evinde kazı çalışması yapacağı iddia edildi. Zanlının komşuları ise olayı duyunca tedirgin olduklarını dile getirdi.

Polis, İznik’te anne ve babasını öldürüp foseptik çukuruna gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Kenan Öner’in 9 yıl önce kaybolan eşi Canan Öner’i bulmak için çalışma başlattı. Zanlının eşini de öldürmüş olma ihtimalini değerlendiren polisin, çiftin İstanbul Bayrampaşa’daki evinde kazı çalışması yapacağı iddia edildi. Çifte ait Bayrampaşa’daki dubleks evin terasında daha önce tadilat yapıldığı bilgisine ulaşan polisin, dairede kazı yaparak ceset arayacağı öne sürüldü.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Öner çiftinin Bayrampaşa’daki komşuları da şaşkınlık yaşadı. Kenan Öner’i bir kaç sefer gördüğünü söyleyen bir komşusu, zanlının komşularına kendi hakkında konuştukları yönünde not bıraktığını iddia etti. Olayın duyunca tedirgin olduklarını dile getiren komşusu, zanlının evinde yaptığı tadilatı ise fark etmediğini söyledi. Bir başka komşu ise zanlıyı çok fazla tanımadığını belirterek “Geceleri çıkıyormuş herhalde, fazla dışarı çıkmıyormuş.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar