Polis ekipleri Okmeydanı’ndan ayrıldı

Okmeydanı’nda çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin de katılımıyla yapılan terör operasyonu tamamlandı. Çok sayıda polis ekibi operasyon yapılan yerden ayrıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

Google Haberlere Abone ol
Polis ekipleri Okmeydanı’ndan ayrıldı

Okmeydanı’nda çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin de katılımıyla yapılan terör operasyonu tamamlandı. Çok sayıda polis ekibi operasyon yapılan yerden ayrıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve özel harekat ekiplerini de katılımıyla saat 05.30 sıralarında Okmeydanı’nda operasyon başlattı. Çevik kuvvet polisleri çevre güvenliği alırken operasyon timleri önceden belirlenen adreslere baskın yaptı. Polis helikopteri de bölgede uçuş yaparak operasyona destek verdi. Operasyonda çok sayıda akrep tipi zırhlı araç ve TOMA da görev aldı.

Operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda kişi gözaltına alındı. Çok sayıda molotof bombası ve molotof bombası yapımında kullanılan malzeme ile örgütsel dokümanın ele geçirildiği ve sabahın erken saatlerinde başlayan operasyon saat 10 sıralarında tamamlandı. Görevlerini tamamlayan çok sayıda polis ekibi de bölgeden ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar