Polis, bayrağı indirmeye çalışan şahsı ayağından vurdu

Gaziosmanpaşa'da Emniyet Müdürlüğü önündeki bayrağı gönderden indirmeye çalıştığı iddia edilen bir kişi, polis tarafından silahla ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Şahıs, hastaneye kaldırıldı.Olay, öğle saatlerinden Küçükköy...

Google Haberlere Abone ol
Polis, bayrağı indirmeye çalışan şahsı ayağından vurdu

Gaziosmanpaşa'da Emniyet Müdürlüğü önündeki bayrağı gönderden indirmeye çalıştığı iddia edilen bir kişi, polis tarafından silahla ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Şahıs, hastaneye kaldırıldı.

Olay, öğle saatlerinden Küçükköy Meydan'da bulunan Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. A.O isimli zanlı, önce özel bir hastanenin önündeki bayrağı indirdi. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü önüne gelen zanlı gönderdeki bayrağı indirmeye çalıştığı iddia edildi. Gönderdeki bayrağın yanına gelen zanlı gönderdeki ilk bayrağı indirdi. Ardından diğer bayrağı indirmek için hamle yapan zanlı polislere bıçak çekerek engelledi. Polisin biber gazı sıkarak engellemeye çalıştığı zanlı, ancak ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayı anlatan görgü tanıklarının ifadesinde polisin zanlıyı engellemek için çalıştığı ancak zanlının bütün çabalara rağmen ilk bayrağı indirdiğini belirtti.

Zanlının olayın hemen ardından tedavi için Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği, tedavisinin ardından da ifade için polis merkezine götürüldüğünü kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar