Polis aracı takla attı: 4 yaralı

Siirt’te meydana gelen bir kavgaya müdahale etmeye giden İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait zırhlı araç takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı.    Olay, Dumlupınar Mahallesi’nde 2 grup arasında meydana gelen kavgaya müdahale...

Google Haberlere Abone ol
Polis aracı takla attı: 4 yaralı

Siirt’te meydana gelen bir kavgaya müdahale etmeye giden İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait zırhlı araç takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı.

    Olay, Dumlupınar Mahallesi’nde 2 grup arasında meydana gelen kavgaya müdahale etmeye giden Emniyet Müdürlüğü’ne ait zırhlı araç olay yerinde bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Araç geri manevra yaparken takla attı. Çevrede bulunan bir başka polis aracın yardımıyla, yaralıları araçtan çıkartarak ambulansla Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazada yaralanan Hüseyin Kanlı (29), Ozan Yılmaz (31), Akan Büyükalbayrak (41) ve ismi tespit edilemeyen bir polis memuru da tedavi altına alındı.

    Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, Devlet Hastanesi’ne giderek yaralı polisleri ziyaret etti. Görevli doktordan bilgi alan Özkan, hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bir olaya giden görevli polisleri taşıyan araç, geri gelerek arkadaki çukuru görmedikleri için araç yan yatıyor. Aracın içi de sert olduğu için bir arkadaşımızın kafatasında çatlak var. Tomografisi çekilecek. Diğer arkadaşların sağlık durumu iyidir.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar