Polis amcaları ile engelleri aşıyorlar

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Gelecek Çocuklarla Şekillenecek' projesi ile engelli çocukların sosyal hayata adapte olmaları amacı ile 'Polis Amca ile Engelleri Aşıyorum' çalışması başlatıldı.     Emniyet...

Google Haberlere Abone ol
Polis amcaları ile engelleri aşıyorlar

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Gelecek Çocuklarla Şekillenecek' projesi ile engelli çocukların sosyal hayata adapte olmaları amacı ile 'Polis Amca ile Engelleri Aşıyorum' çalışması başlatıldı.

    Emniyet Genel Müdürlüğü'nün finanse ettiği Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan 11 faaliyetin yürütüldüğü projenin programlarından biri olan 'Polis Amca ile Engelleri Aşıyorum', projesi Çorum'daki bir rehabilitasyon merkezinde tanıtımı yapıldı. Çorum İl Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Yüce ve beraberindeki polisler, merkezde çocuklarla bir araya geldi. Proje kapsamında ise 300 engelli öğrenciye ulaşılarak programa alındığı belirtildi.

    Emniyetten yapılan açıklamada engelli öğrencilerin sosyal hayata kazandırılması için çalışmaların devam ettiği belirdi. Açıklamada ''Proje kapsamında polisin sosyal hayata desteğinin artırılmasının ve özellikle hayalleri olan engellilerin amaçlarına ve hayallerine ulaşmada bir köprü vazifesinin kurulmasının hedefleniyor.'' denildi.

    Program sonunda ise çocuklara polisleri anlatan çeşitli hediyeler verildi. CİHAN

Yorumlar