Polis ailelerinin engelli çocukları ‘Gülümseten Dokunuşlarla’ gülüyor

Adana Valiliği koordinasyonunda, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Adana Şubesi tarafından sürdürülen ‘Gülümseten Dokunuşlar Projesi kapsamında engelliler ve ailelerine moral ve dayanışma etkinliği düzenlendi. İl Emniyet...

Google Haberlere Abone ol
Polis ailelerinin engelli çocukları ‘Gülümseten Dokunuşlarla’ gülüyor

Adana Valiliği koordinasyonunda, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Adana Şubesi tarafından sürdürülen ‘Gülümseten Dokunuşlar Projesi kapsamında engelliler ve ailelerine moral ve dayanışma etkinliği düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Hüseyin Avni Coş’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şube Başkanı Gülbahar Zeybek, emniyet personelleri, aileleri ve çocukları katıldı.

Palyaço gösterilerinin yanı sıra çeşitli animasyonların gerçekleştirildiği moral ve dayanışma buluşmasında konuşan Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in eşi olan PEKAY Adana Şube Başkanı Gülbahar Zeybek, proje kapsamında, emniyet mensuplarının engelli çocuklarının sosyal hayatın içinde daha çok var olmalarını, aileler ve çocukların birbirleriyle tanışıp, kaynaşmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Vali Hüseyin Avni Coş ise konuşmasında, projenin adından da anlaşıldığı üzere yüzlerde kalıcı gülümsemeler bırakmak olduğunu söyledi.

Vali Coş, SODES kapsamında gerekli tüm desteği verdikleri bu proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde paylaşılan mutluluk ve sevincin, engelli çocukların yüzlerindeki tebessümün, bu tür sosyal projelerin anlam ve önemini arttırdığına dikkat çekti ve dernek çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

CİHAN

Yorumlar