Polis 4. sınıf çocuklarını eğlendirdi

Mardin’de Toplum Destekli Polis Ekipleri tarafından ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik balon katlama sanatı ve tPolisiyatro gösterisi düzenlendi.Gösteriyi Almanya’dan gelen balon katlama sanatı dalında dünya şampiyonu ünvanına sahip...

Google Haberlere Abone ol
Polis 4. sınıf çocuklarını eğlendirdi

Mardin’de Toplum Destekli Polis Ekipleri tarafından ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik balon katlama sanatı ve tPolisiyatro gösterisi düzenlendi.

Gösteriyi Almanya’dan gelen balon katlama sanatı dalında dünya şampiyonu ünvanına sahip Dündar Mercan ve ekibi gerçekleştirdi. Gösteri suçu en aza indirmek ve çocukları hem eğlendirmek hem de bilgilendirmek amacıyla Mardin Toplum Destekli Polis Ekipleri tarafından düzenlendi. Artuklu Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler ‘’Kahraman Kanka Zalim Krala Karşı’’ adlı tiyatro oyununu beğeniyle izlendi ve eğlendi. Öğrencilerle beraber gösteriyi izleyen Suriye çocuklar da organizasyona renk kattı. Üç gün sürecek olan etkinlik kapsamında bin 600 öğrenci faydalanacağı belirtildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Müdürü Veysel Kunt, Toplumsal Destekli Polislik olarak her yıl öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bu yıl da İlkokul 4. Sınıf öğrencilerine yönelik balon katlama sanatı ve tiyatro gösterisi düzenlendiklerini söyledi.

Öğrencilere topluma faydalı birey olarak yetiştirmek için eğitime önem verilmesi gerektiğini ifade eden Kunt,” Biz inanıyoruz ki projelerimiz neticesiz kalmayacaktır. Belli mesajları vermeye çalışıyoruz. Amacımız nihayetinde suçu önlemektir. Fakat suçu önlerken biz temelden yaklaşmaya çalışıyoruz İnsani boyutuyla her zaman Emniyet Müdürlüğümüzün ve diğer kurum ve kuruluşların desteği ile beraber suçu bitiremeyiz. Belki tamamen ama en az seviyeye indirmek noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz .” dedi

CİHAN

Yorumlar