Polis 3 dakikada vatandaşın yanında

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, "Çarşamba İlçesin de Polis 155’e gelen ihbarın ardından ilçe merkezinde 3 dakikada olay yerinde oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Polis 3 dakikada vatandaşın yanında

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, "Çarşamba İlçesin de Polis 155’e gelen ihbarın ardından ilçe merkezinde 3 dakikada olay yerinde oluyor." dedi.

Polisin olaylara ulaşma standardıyla ilgili konuşan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, "60 bin nüfuslu Çarşamba şehir merkezinde 1 ila 3 dakikada olaylara müdahale standardımız var. Şehir içinden en dış polis yetki alanına ise en fazla 4 dakikada ulaşacak şekilde ekiplerimiz aktiftir." ifadelerini kullandı.

En kısa ve etkin şekilde olaylara müdahalede bulunmanın en önemlisinin en kısa sürede mağdurun yanında olmak ve olayların büyümesinin önüne geçmek olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Serdar, "Bu standart suçluyu yakalamak ve suç unsurlarının, delillerinin kaybolmasını engellemeyi de sağlıyor. İlçemizi Yeşilırmak Nehrinin ayırdığı verimli ve güzel ilçemizi doğu ve batı yaka olarak iki alanda görüyoruz. Ve ekiplerimizi bu şekilde konuşlandırmış ve olaylara müdahale kabiliyetini bu şekilde organize etmiş bulunmaktayız. Her iki yaka da aynı anda 6 ekiple de 3 dakikada da olay yerinde olabiliyoruz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar