Polis 3 bin 900 öğrenciye ulaştı

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü 'Polis Ne Yapar?' adlı seminerlerinin sonuncusunu ilçedeki Hacı Yılmaz Yılmaz İlkokulu'nda verdi.

Google Haberlere Abone ol
Polis 3 bin 900 öğrenciye ulaştı

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü 'Polis Ne Yapar?' adlı seminerlerinin sonuncusunu ilçedeki Hacı Yılmaz Yılmaz İlkokulu'nda verdi. Bu son programla ilçede bulunan 14 ilkokulda toplamda 3 bin 900 öğrenciye ve 140 öğretmene ulaşılmış oldu.

Seminerlerin bazılarına katılarak öğrencilere seslenen Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, "Sizleri bu sıralarda görünce kendi ilkokul yıllarım aklıma geliyor. Biz sizin yaşlarınızdayken polisleri sert sanır ürkerdik. Fakat bu seminerlerde sizlere polis ne yapar konusuyla arkadaşlar hem bizleri anlatıyor hem de güvenli internetten okul dışında trafikte nasıl hareket edilmesi gerektiğine kadar da bilgiler veriyorlar. Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum." diye konuştu. Emniyet Müdürü Serdar, Hacı Yılmaz Yılmaz İlkokulu'nda yapılan ve son seminer olan on dördüncü programa da katılarak miniklerle beraber semineri izledi.

On dört ilkokulda 3 bin 900 öğrenciye seslenen Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü polisleri, güvenli internet kullanımıyla ilgili, okul çıkışlarında yolda nasıl hareket edilmesi, yabancılara güvenilmemesi ve polisin neler yaptığı hakkında konuştu. Her seminerden sonra öğrencilere polisin görevlerini anlatan fotoğraf sergisi gezdirildi. CİHAN

Yorumlar