Plajda laf atma kavgası: 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'na (ERDEMİR) ait plaj tesislerinde çıkan laf atma kavgasında bir kişi yaralandı. Kavga eden taraflar, jandarma tarafından göz altına alınarak Merkez Komutanlığı'na götürüldü.Olay,...

Google Haberlere Abone ol
Plajda laf atma kavgası: 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'na (ERDEMİR) ait plaj tesislerinde çıkan laf atma kavgasında bir kişi yaralandı. Kavga eden taraflar, jandarma tarafından göz altına alınarak Merkez Komutanlığı'na götürüldü.

Olay, bugün Göktepe Mahallesi Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Plaj Tesisleri'nde meydana geldi. İddialara göre, plaj tesislerinde Cansu K.'den telefon numarasını isteyen Engin D. ile Cansu K.'nın yanındaki arkadaşları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada, Erdemir plaj tesisleri güvenlik görevleri ile plajlar bölgesinde devriye atan jandarma ekipleri olaya müdahale etti. Çıkan kavgada burnu kırılan ve kanlar içinde kalan Engin D. olay yerine çağırılan ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri, Cansu K. ile A.N.V. isimli bir kişiyi, ifadelerini almak üzere Merkez Komutanlığı'na götürdü.

Olayda burnu kırılan Engin D.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, kavgaya karıştığı iddia edilen 2 kişinin daha arandığı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

CİHAN

Yorumlar