PKK'nın oğlunu kaçırdığı anne: Oğlumu bana hediye olarak getirsinler

Bitlis’in Hizan ilçesinde, yaklaşık bir ay önce terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılan lise öğrencisi 16 yaşındaki Vedat Aydın’ın annesi Leman Aydın, Anneler Günü hediyesi olarak dağa kaçırılan oğlunu istiyor.Yaptıkları...

Google Haberlere Abone ol
PKK'nın oğlunu kaçırdığı anne: Oğlumu bana hediye olarak getirsinler

Bitlis’in Hizan ilçesinde, yaklaşık bir ay önce terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılan lise öğrencisi 16 yaşındaki Vedat Aydın’ın annesi Leman Aydın, Anneler Günü hediyesi olarak dağa kaçırılan oğlunu istiyor.

Yaptıkları başvurulardan bir sonuç alamadıkları için Hizan Kaymakamlığı önünde kurdukları çadırda hüzünlü bekleyişle eylemlerine devam eden aile, dört gözle çocuklarından gelecek umutlu bir haberi bekliyor. Kaymakamlık önünde kurdukları çadırda hüzünlü bekleyişini sürdüren gözü yaşlı anne Leman Aydın, “Bugün 'Annler Günü' ise ben de bir anne olarak bugün bir tek şey istiyorum. O da dağa kaçırılan oğlumun geri gelmesidir.” diyen gözü yaşlı acılı anne Leman Aydın, “Oğlum hasta, dağda yaşayamaz. Üşür, hastalanır oralarda. Ne olur oğlumu serbest bırakın, evine gelsin.” diyerek, oğlunun serbest kalması için ilgililere seslendi.

Anneler Günü'nde bir anne olarak acının en büyüğünü yaşadığını ifade eden gözü yaşlı anne Leman Aydın, "Oğlum olmadan yaşamak bana haramdır. Yetkililere sesleniyorum, oğlumu bana hediye olarak getirsinler. Analar ağlamasın artık. Hiçbir annenin ağlamasını istemiyorum. Evlat acısı kadar büyük bir acı yoktur. Anneler Günü hediyesi olarak bana verilecek en büyük hediye oğlumdur. Oğlum geri gelmeyene kadar ailemle birlikte biz de bu çadırda beklemeye devam edeceğiz."

CİHAN

Yorumlar