PKK sempatizanları temizlik işçilerine saldırdı

Batman'da belediyenin aksattığı temizlik işini üstlenen Karayolları çalışanları terör örgütü yandaşlarının saldırısına uğradı

Google Haberlere Abone ol
PKK sempatizanları temizlik işçilerine saldırdı
Belediye temizlik işçilerinin aksattığı temizlik işini yapan Karayolları 97. Şubesi ile İl Özel İdaresi çalışanları, bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Batman Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından temizlik işçilerinin iş bırakması üzerine Kurban Bayramı'nda temizlik işinin aksamaması için Valilik tarafından İl Özel İdaresi ile Karayolları 97. Şubesi çalışanları görevlendirildi.

Kurban Bayramı'nın ilk gününden itibaren kent merkezinde biriken çöpleri toplayarak temizlik yapan İl Özel İdaresi ile Karayolları 97. Şubesi çalışanları, Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi'nde bir grup tarafından engellenmek istedi.

Grup, daha sonra işçilere hakaret ederek taşla saldırdı. Saldırı sırasında temizlik araçlarında hasar oluşurken, işçilerden Hakim Batın, vücuduna isabet eden taşla yaralandı. Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan ve ayakta tedavi edilen Batın, taburcu oldu. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar