PKK aleyhinde konuşan sanatçıya saldırı

Eski HDP'li sanatçı PKK aleyhinde yaptığı açıklamalardan sonra evinin önünde saldırıyla uğradı. Saldırıda ağır yaralanan sanatçı hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı

Google Haberlere Abone ol
PKK aleyhinde konuşan sanatçıya saldırı

Sonhaberler.Com

Diyarbakır'da PKK/HDP/KJA hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Kürt sanatçı Çiyager, bu sabah evinden çıktığı sırada saldırıya uğradı.

İLKHA'nın haberine göre yaptığı Kürtçe albüm çalışmalarıyla tanınan ses sanatçısı Çiyager, bu sabah evinden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.

Geçtiğimiz günlerde PKK/HDP/KJA hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Kürt sanatçı Çiyager (Mehmet Karakuş) uğradığı sopalı saldırı sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Aldığı sopa darbelerinden dolayı ağır yaralanan Çiyager, Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesine oradan da Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Baş, ayak, el ve vücudunun birçok yerinde kırıklar olan Çiyager, ameliyata alındı.

Bugün sabah 08.00 sıralarında evinden çıktığı esnada kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan Çiyager, son süreçte yaşanan kaos ve buna bağlı olarak yıllarca beraber çalıştığını söylediği HDP/DBP ve paralelindeki yapılarla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu.

Daha önce İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) konuşan Çiyager, hem kendi yaşadıklarını hem tanık olduğu gerçekleri anlatarak, bu gerçekleri görmek istemeyenlerin çok şey kaybedecekleri uyarısında bulunmuştu.

Yorumlar