Pınarhisar Ceza İnfaz Kurumu önünde Erdoğan için kurban kesildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1999'da 4 ay kaldığı Pınarhisar Ceza İnfaz Kurumu önünde kurban kesildi.

Google Haberlere Abone ol
Pınarhisar Ceza İnfaz Kurumu önünde Erdoğan için kurban kesildi
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine tepki gösteren iş adamı Muharrem Erkut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1999'da 4 ay kaldığı Pınarhisar Ceza İnfaz Kurumu önünde kurban kestirdi.

FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Pınarhisar Ceza İnfaz Kurumu önünde toplanan vatandaşlar, "Milli iradeye karşı yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle lanetliyoruz", "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bu suikasttan koruyan Rabbimize çok şükürler ediyoruz. Erdoğan sevdalıları Papatya - Muharrem" yazılı pankart açtı.

Etkinlikte daha sonra 10 koç kurban edildi.

İş adamı Muharrem Erkut, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın suikasttan kurtulması dolayısıyla kurban kestirdiğini söyledi.

Türkiye'deki 1960, 1971 ve 1980 darbelerini yaşadığını aktaran Erkut, ülkenin o günlerde kötü süreçlerden geçtiğini belirtti.

Hayatının 60 yılını postal ve tank sesleri ile geçirdiğini anlatan Erkut, "Şimdi buna şahit oldum ve inanıyorum ki ömrümün kalan günlerini Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli duruşu sayesinde bir daha darbe riski olmadan yaşayabileceğim. Allah devletimize, ülkemize, milletimize bir daha 15 Temmuz yaşatmasın. İhanet içinde olanları Allah ıslah etsin." diye konuştu.
Erdoğan'ı 17 yıl önce Pınarhisar Ceza İnfaz Kurumu'ndan tekbir getirerek ve kurban keserek uğurladıklarını anımsatan Erkut, şöyle devam etti:

"Bugün tekbir ve kurbanlar, Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz suikastından kurtulduğu içindir. Ülkemize, milletimize, bayrağımıza ölünceye kadar hizmete devam edeceğiz. 15 Temmuz'da milletimiz darbeye 'dur' demiş ve ülkemiz 260 şehit vermiştir. Bu nedenle, Bedir'den Kerbela'ya, Kerbela'dan Çanakkale'ye ve 15 Temmuz şehitlerine selam olsun. Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum."

Erkut, kurbanların dördünün cezaevindeki mahkumlara, diğerlerinin ise Kur'an kurslarındaki öğrencilere verileceğini bildirdi.

Yorumlar