Peynir bidonlarından esrar çıktı

İstanbul polisi, doğu illerinden peynir bidonları içine gizlenerek getirilen 13 kilo esrar ele geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Peynir bidonlarından esrar çıktı

İstanbul polisi, doğu illerinden peynir bidonları içine gizlenerek getirilen 13 kilo esrar ele geçirdi. 7 kişinin yakalandığı operasyonda adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Polis, doğu illerinden getirilerek İstanbul’da piyasaya sürülmek üzere esrar sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Büyük İstanbul Otogarı’nda önlem alan polis, takip edilen bir otobüste arama yaptı. Aynı anda Sarıyer ve Fatih’te de eş zamanlı operasyon yapan polis şehirlerarası otobüsle getirilen ve içinde ilk bakışta peynir görünen bidonlarda arama yaptı. Bidonların içinden peynirlerle birlikte plastik kutulara yerleştirilmiş esrar ele geçirildi. Ele geçirilen esrarın 13 kilogram olduğu belirtildi.

Diğer adreslerde yapılan aramalarda ise satışa hazır halde fişek olarak tabir edilen toplam 3 kilogram esrar ile birlikte bir miktar uyuşturucu hap, bir tabanca ve uyuşturucuyu sarmak için kullanılan jelatin ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucudan elde edildiği düşünülen bir miktar paraya da el konuldu. Operasyon kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan 7 şüpheliden 5’i sevk edildiği mahkemece tutuklanırken iki kişi ise denetimli serbestlik uygulaması ile serbest bırakıldı.
CİHAN

Yorumlar