Pervin Buldan'dan Arınç'a Gönderme: Bülent Bey'e Selamlar

HDP'li Pervin Buldan, hükümet yetkilileriyle ortak izahat yapacaklarını açıkladığı tweet'in sonunda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın sözlerine gönderme yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Pervin Buldan'dan Arınç'a Gönderme: Bülent Bey'e Selamlar

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde kritik Çözüm Süreci toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala ile HDP'den Sırrı Süreyya lider ve İdris Baluken katıldı.

'BÜLENT BEY'E SELAMLAR'

HDP'li Pervin Buldan, twitter hesabından yaptığı izahatda, hükümet yetkilileriyle birlikte izahat yapacaklarını söyledi.

Buldan, attığı tweetin sonunda 'Bu arada Bülent Bey'e selamlar' ifadesini kullanarak, iki gün evvela 'Ortak izahat söz konusu değil' diyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bu sözlerine gönderme yaptı.

DEMİRTAŞ DA ARINÇ'A TEPKİ GÖSTERDİ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ı 'çözüm süreci bitsin' diye elinden geleni yapmakla itham ederek, 'Barış sürecine bu kadar tahammülsüzse kendisine istifa etmesini tavsiye ederim. ya hükümet sözcülüğünden yada bakanlıktan ayrılsın.' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar