Personel müftülüğe makam aracı aldı

Sivas Müftülüğü personeli kendi bütçelerinden katkı yaparak İl Müftülüğüne makam aracı satın aldı.

Google Haberlere Abone ol
Personel müftülüğe makam aracı aldı

Sivas Müftülüğü personeli kendi bütçelerinden katkı yaparak İl Müftülüğüne makam aracı satın aldı. Müftü Recep Şükrü Balkan, birlik ve beraberlik örneği sergileyen personeline teşekkür etti.

Yaklaşık bir ay önce Müftülük tarafından başlatılan ve gönüllük esasına dayalı olarak gerçekleştirilen kampanyayla din görevlileri kurumlarına makam aracı kazandırdı. Kampanyaya Müftü Balkan, başta olmak üzere müftülük personeli ile imam-hatipler, müezzin-kayyımlar ve Kur’an kursu öğreticileri destek verdi.

Aylık toplantıda birlik ve beraberlik örneği gösteren personeline teşekkür eden Müftü Recep Şükrü Balkan; “Kurumlarında var olan hizmetlerimizin her alanında kendini hissettiren bir ve beraber oluşumuz başlatmış olduğumuz kampanyamızda da bir kez daha kendini göstermiştir. Bu birlik ve beraberlik ruhunun artarak daha güzel hizmetlere vesile olmasının dilerim. Bu vesileyle hepinize gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası müftülük personelinin kurumlarına kazandırdıkları araç önünde dua edilerek hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu ve şükür kurbanı kesildi. CİHAN

Yorumlar