Pembe tramvay için imza kampanyası sonlandırıldı

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığı, kadınların rahat yolculuk yapmaları için pembe tramvay taleplerine yönelik başlattığı imza kampanyasını sonlandırdı. SP Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, yaptıkları imza kampanyasının kadınlara...

Google Haberlere Abone ol
Pembe tramvay için imza kampanyası sonlandırıldı

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığı, kadınların rahat yolculuk yapmaları için pembe tramvay taleplerine yönelik başlattığı imza kampanyasını sonlandırdı.

SP Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, yaptıkları imza kampanyasının kadınlara yönelik daha rahat ulaşım hizmeti sunulması için yapıldığını ama gelen bazı tepkilerden sonra sonlandırdıklarını ifade etti. Arıkan, şu açıklamayı yaptı: "Dün Cumhuriyet Meydanında hiçbir siyasi getiri düşünmeyerek bayanların tramvay hizmetinden rahat bir şekilde faydalanabilmeleri için imza kampanyası başlattık. Şu ana kadar gelen tepkiler; “Bölücülük yapmayın birlik olma zamanı”, “Memlekette bayrak inmiş uğraştığınız ise bak”, "Şeriat mi geçireceksiniz." geldi. Zaten gergin olan toplumun daha fazla gerilmemesi için bir hafta sürecek imza kampanyamızı bugün itibarıyla sona erdirdik.”

CİHAN

Yorumlar