Pekdoğan: Başkasının gölgesinde gezenin, gölgesi olmaz

MHP Kırıkkale Belediyesi başkan adayı Mustafa Pekdoğan, "AK Parti’nin adayını Beşir Atalay belirledi, halk, Beşir Atalay’a büyük bir ders verecek.

Google Haberlere Abone ol
Pekdoğan: Başkasının gölgesinde gezenin, gölgesi olmaz

MHP Kırıkkale Belediyesi başkan adayı Mustafa Pekdoğan, "AK Parti’nin adayını Beşir Atalay belirledi, halk, Beşir Atalay’a büyük bir ders verecek." dedi.

Atalay’ın seçtiği adayı çok kolay bir şekilde geçeceklerini belirten Pekdoğan, "Başkasının gölgesinde gezenin, gölgesi olmaz." dedi. Pekdoğan, gazetecilerle bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin demokrasiyi hiçe saydığını ve imparatorluk tarafından yönetilmek istendiğini belirten Pekdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın, AK Parti adayını kendi seçtiğini söyledi. Atalay’ın parti il teşkilatını ve seçmenlerini hiçe saydığını belirten Pekdoğan, Beşir Atalay’ı çok kolay geçeceklerini bildirdi. AK Parti’nin adayını Kırıkkale’de görmediklerini belirten Pekdoğan, kendilerinin rakibi olmadığını ve Kırıkkale’nin Beşir Atalay’a büyük bir ders vereceğini iddia etti.

Başkasının gölgesinde gezen adamın, gölgesinin olmayacağını belirten Pekdoğan, Kırıkkale’de sağlam aday olarak kendilerini gördüklerini ve 75 gün sonra seçimi kazanacaklarını ifade etti. 10 yıllık süreçte, olduğu yerde bulunduğunu, bulunduğu yerde de tekrar yürüdüğünü belirten Pekdoğan, parti, parti gezmeyip tek partisi olan MHP’den tekrar aday olduğunu kaydetti. 30 Mart’ta belediye burçlarına MHP bayrağını dikeceklerini belirten Pekdoğan, AK Parti’nin büyük bir hezimete uğrayacağını ve yüzde 50 oy bekleyenlerin hüsranla Kırıkkale’den ayrılacağını savundu.


CİHAN

Yorumlar