Pegasus'tan Teşekkür Mesajı

"Başta misafirlerimiz, misafirlerimizin aile yakınları ve Pegasus Ailesi olmak üzere olayı yaşayan herkese geçmiş olsun dileriz."

Google Haberlere Abone ol
Pegasus'tan Teşekkür Mesajı

Pegasus Hava Yolları: 

"Yolcular ve uçuş ekibi güvenli bir şekilde uçaktan tahliye edilmiştir. Uçuş ekibimize, aldıkları güvenlik eğitimlerini uygulayarak olayın etkin şekilde yürütülmesine önemli derecede katkıda bulundukları için teşekkür ederiz. Başta misafirlerimiz, misafirlerimizin aile yakınları ve Pegasus Ailesi olmak üzere olayı yaşayan herkese geçmiş olsun dileriz."

Pegasus Hava Yolları, Pegasus Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi TC-CCP tescilli, PC751 sefer sayılı yolcu uçağının yapılan operasyonla sorunsuz bir şekilde indirilmesi ve yolcuların sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesinden duyduğu memnuniyete ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada, "Pegasus Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi TC-CCP tescilli, PC751 sefer sayılı yolcu uçağı, 07 Şubat Cuma günü Kharkiv-İstanbul tarifeli uçuşunu gerçekleştirirken, yapılan bomba ihbarı nedeniyle, saat 18:05'te güvenle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmiştir. Yolcular ve uçuş ekibi güvenli bir şekilde uçaktan tahliye edilmiştir. Uçuş ekibimize, aldıkları güvenlik eğitimlerini uygulayarak olayın etkin şekilde yürütülmesine önemli derecede katkıda bulundukları için teşekkür ederiz. Başta misafirlerimiz, misafirlerimizin aile yakınları ve Pegasus Ailesi olmak üzere olayı yaşayan herkese geçmiş olsun dileriz." bilgilerine yer verildi. 

Yorumlar