Pedagojik Formasyon Programı kayıtlarında son günler

Canik Başarı Üniversitesi’nde 2014-2015 öğretim yılı güz dönemi için Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı'nda ön kayıtlar 15 Mayıs Perşembe günü son buluyor. Pedagojik formasyon eğitimi sertifika programlarına başvurularda...

Google Haberlere Abone ol
Pedagojik Formasyon Programı kayıtlarında son günler

Canik Başarı Üniversitesi’nde 2014-2015 öğretim yılı güz dönemi için Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı'nda ön kayıtlar 15 Mayıs Perşembe günü son buluyor.

Pedagojik formasyon eğitimi sertifika programlarına başvurularda akademik ortalamanın yanında ALES sonuçlarının da kullanılacağı başvurularda, formasyon ücretleri ise devlet üniversiteleri eğitim fakültelerinin ikinci öğretim programları için belirlenen ikinci öğretim ücretinin iki katını yani 2 bin 54 TL'yi geçmeyecek.

YÖK’ün 2014-2015 eğitim-öğretim yılı için 30 bin kontenjan açacağı pedagojik formasyon sertifikası için 2014-2015 öğretim yılından itibaren öğrenciler pedagojik formasyon sertifika programlarına, alanlara göre ayrılacak kontenjanlar dahilinde, merkezi olarak ÖSYM tarafından yerleştirilecek.

Ön kayıtların perşembe günü sona ereceğini belirten Canik Başarı Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Oktay Akalan, “Ön kayıtlara göre üniversitemizdeki açılacak bölümler ve kontenjanları YÖK’ten istenecek. Bunun yanında ön kayıtlar internet sitemizden on-line olarak yapılacaktır.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar