Pazarcılar Odası Başkanı Doğan güven tazeledi

Manavgat Mesleki Eğitim Merkezi'nde yapılan Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı seçiminde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı (AESOB) Abdullah Sevimçok divan başkanlığı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Pazarcılar Odası Başkanı Doğan güven tazeledi

Manavgat Mesleki Eğitim Merkezi'nde yapılan Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı seçiminde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı (AESOB) Abdullah Sevimçok divan başkanlığı yaptı. Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan güven tazeledi.

    Denetim ve yönetim kurulu raporlarının oylanmasının ardından yapılan başkanlık seçiminde, mevcut başkan Sami Dursun Doğan ile Adem Şen ve Alparslan Karagöz yarıştı. Seçim sonucunda mevcut başkan Sami Dursun Doğan 476, Adem Şen 336 ve Alparslan Karagöz 235 oy aldı. 7 oyda geçersiz sayıldı. Odanın oy kullanmaya hazır bin 129 üyesinin olduğu belirtildi. Sami Dursun Doğan, bir dönem ara verdikten sonra son seçimle birlikte üçüncü defa başkan seçildi.

    Sami Dursun Doğan, seçim sonrası kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür etti. Oda olarak Büyükşehir Yasası ile birlikte yeni bir döneme gireceklerini söyledi. Yeni yasa ile birlikte açık pazar yerlerinin kapalı hale getirileceğini aktaran Doğan, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası'nın Türkiye'de diğer odalardan ayıran en önemli özelliğinin ise turizme hizmet vermesi olduğunu kaydetti.

    Doğan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Ali Sarıkaya, Ramazan Kaya, Mustafa Güzel, Mehmet Erdoğan, Nevzat Soydan, Adem Uslu, Orhan Arslan, Ramazan Erdem. Denetim Kurulu'na ise Nadire Şenol, Hasan Ali Ay ve Remzi Taşkın. CİHAN

Yorumlar