Pazar esnafı Kadıoğlu ile buluştu

Esenyurt Pazarcılar Derneği tarafından dayanışma gecesi düzenlendi. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, pazar esnafı ve ailelerinin yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Paza.

Google Haberlere Abone ol
Pazar esnafı Kadıoğlu ile buluştu

Esenyurt Pazarcılar Derneği tarafından dayanışma gecesi düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, pazar esnafı ve ailelerinin yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Pazarcılar Derneği Başkanı Cihangir Demir katıldı.
Dernek adına konuşma yapan Cihangir Demir, Esenyurt'ta pazarcıların rahat bir şekilde esnaflık yaptığını söyledi. Demir, "Bizler zor şartlar altında yağmur çamur demeden halkımıza ucuz ve kaliteli hizmet vermek için mücadele eden insanlarız. Esenyurt'taki kapalı pazarlar ile hem pazar esnafına hem de vatandaşlara çok kaliteli bir hizmet sağlanmıştır." dedi.

Necmi Kadıoğlu da kapalı pazar sistemi ile ilçenin daha modern görünüme kavuştuğunu söyledi. Kadıoğlu, "Pazarlar konusunda gereken iyileştirmeyi yaptık. Her mahallemize bir kapalı pazar projesi ile bugüne kadar 7 kapalı pazarımızı hizmete açtık. Diğer mahallerimizin kapalı pazar inşaat çalışmaları devam ediyor ve sokak pazarlarının hepsini kapalı pazar haline getiriyoruz. Artık pazarın soğuğundan, yağmurundan, çamurundan pazarcıyı da alışverişe gelen vatandaşımızı da koruyacağız. Sizler yoğun tempoda çalışan hizmet eden insanlarsınız, bu birlikteliğinizin devamını diliyorum ve bizlere desteğiniz için teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar