Patpat kazasında ağır yaralanan kadın yaşam savaşını kaybetti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 2 hafta önce patpatın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kevser Yılmaz (40) yaşam savaşını kaybetti.    Kaza, 30 Haziran günü akşam saatlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Patpat kazasında ağır yaralanan kadın yaşam savaşını kaybetti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 2 hafta önce patpatın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kevser Yılmaz (40) yaşam savaşını kaybetti.

    Kaza, 30 Haziran günü akşam saatlerinde Alaplı ilçesine bağlı Sabırlı köyünde meydana gelmişti. Yaşar Çetin’in (51) kullandığı ve halk arasında patpat diye tabir edilen tarım aracı yoldan çıkarak devrilmiş ve patpatta bulunan 9 kişi 3 ayrı ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne getirilmişti.

    Kazada beyninden aldığı ağır darbeden dolayı yoğun bakım ünitesinde bekletilen Kevser Yılmaz (40) 12 günlük yaşam savaşını kaybetti. Yılmaz’ın cenazesi aile tarafından Ereğli Devlet Hastanesi morgundan alınarak Alaplı’nın Çatak köyüne getirildi. Evinin önünde helallik alındığı sırada Yılmaz’ın ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Çocuklarının ağıtları ve üzüntüsü cenazeye katılanların yüreklerini dağladı. Kılınan cenaze namazının ardından Kevser Yılmaz Çatak köyü aile mezarlığında toprağa veridi.

    Kazada ağır yaralanan Kevser Yılmaz ile birlikte yaralılar arasında bulunan 10 yaşındaki oğlu Sertaç Yılmaz, annesi Kevser Yılmaz için 'Annecim sana bir şey olmasın' diyerek gözyaşı dökmüştü. CİHAN

Yorumlar