Patpat, 80 metreden uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 80 metreden uçuruma yuvarlanan patpatta bulunan 3 kişiden biri öldü, biri ağır, 2 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Patpat, 80 metreden uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 80 metreden uçuruma yuvarlanan patpatta bulunan 3 kişiden biri öldü, biri ağır, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar özel hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, sabah saatlerinde Ereğli'ye bağlı Akköy İbrahimce yolu arasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Akköy' de oturan Muharrem Yiğit (60) kayınpederi Ahmet Atan (59) ve kayınvalidesi Döndü Atan (57) ile birlikte orman evine gitmek için patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile yola çıktı. İbrahimce mahallesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Muharrem Yiğit, 80 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazayı telefon ile yakınlarına haber veren Ahmet Atan, yakınlarından ve köylülerinden yardım etmelerini istedi. Kısa sürede olay yerine gelen köylüler, Ahmet Atan ve Döndü Atan'ı uçurumdan çıkardı.

Olay yerine gelen 2 ambulans ve sağlık ekipleri yaralılar Ahmet ve Döndü Atan' a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Patpat sürücüsü Muharrem Yiğit'in ise olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada ölen Muharrem Yiğit'in cansız bedeni Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından özel araç ile Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza haberini alan ve morga gelen kazazede yakınları gözyaşları içerisinde ağıtlar yaktı.

Özel hastanede tedavi altına alınan Ahmet Atan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazada ağır yaralanan Döndü Atan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar