Patlayan Güç Kaynağı Şoka Soktu

Şanlıurfa'da patlayan güç kaynağı bir vatandaşın şoka girmesine neden oldu. Patlama sonrası belinin tutmadığını söyleyen şahıs hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Patlayan Güç Kaynağı Şoka Soktu

Şanlıurfa'da bir kuvvet kaynağının patlaması sonrası korkuyla kendinden geçen yurttaş belinin alt kısmının tutmaması nedeni ile sedye ile ambulansa alındı.

YANGIN NEDENİYLE KORKUYA KAPILDI

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Atatürk Caddesi'ndeki yeni yerine taşınan Şanlıurfa Denetimi Serbestlik müdürlüğüne bilgisayar sistemleri kurulurken, içerideki kuvvet kaynağı patladı. Bina arasında patlayan kuvvet kaynağı sonrası başlayan yangın kısa zamanda söndürülürken, çalışanlardan A.D ise patlama ve sonrasındaki yangın nedeni ile korkuya kapılarak şoka girdi.

ŞOKU BİR TÜRLÜ ATLATAMADI

Belinin alt kısmının tutmadığı belirtilen şahıs, Harran Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şokunu atlatamadığı görülen şahsın, ambulansa binerken de elleriyle yüzünü kapatıp, ovuşturması dikkat çekti.

BİLGİSAYAR SİSTEMLERİNDE HASAR MEYDANA GELDİ

Öte yandan, patlama ve küçük çaplı yangın nedeni ile bilgisayar sistemlerinde hasar meydana geldiği öğrenilirken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar