Patlamada yaralanan işçi, ambulansa binmeden önce motosikletini sordu

Bursa’da, bir tekstil fabrikasında meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangın tamamen söndürüldü. Patlama sırasında yanarak yaralanan 5 işçiden Besim Özgür’ün sedye üzerinde ambulansa bindirilirken fabrika içindeki motosikletinin...

Google Haberlere Abone ol
Patlamada yaralanan işçi, ambulansa binmeden önce motosikletini sordu

Bursa’da, bir tekstil fabrikasında meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangın tamamen söndürüldü. Patlama sırasında yanarak yaralanan 5 işçiden Besim Özgür’ün sedye üzerinde ambulansa bindirilirken fabrika içindeki motosikletinin kurtarılmasını istemesi dikkat çekti.

Patlama, sabah saat 10.30 sıralarında Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Papatya Sokak’ta faaliyet gösteren Plistar Flok ve Barak Baskı Fabrikası'nda meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi.

Patlama sırasında flok bölümünde çalışan 17 işçi hemen dışarı çıkarken, temizlik bölümünde çalışan Ramazan Topuz, Besim Özgür, Hakan Efendi, Tahsin Erol, Nedim Kaytan yaralandı. Kollarında, yüzlerinde ve vücutlarının değişik bölgelerinde yanıklar oluşan işçiler, arkadaşları tarafından dışarı çıkartılarak ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Nedim Kaytan’un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada, vücudunda yanıklar bulunan ve sedye ile ambulansa konulan Besim Özgür’ün arkadaşlarına söylediği söz şaşkınlığına neden oldu. Yaralı Özgür, patlama meydana gelen fabrikada motosikleti bulunduğunu ve ısrarla motorunun kurtarılmasını istedi. Arkadaşları ise motosikleti kurtaracaklarını, endişe etmemesini söyledi.

İtfaiye kısa sırada yangını söndürürken, patlamanın neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmadı. Bu arada bazı işçiler patlamanın doğalgaz patlaması olduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar