Patlamada ölenlerin yakınları otopsilerin bitmesini bekliyor

Zeytinburnu’nda ambalaj imalathanesinde meydana gelen patlamada ölenlerin otopsileri devam ediyor. Yakınları Adli Tıp Kurumu önünde cenazeleri almak için bekliyor. Ölenlerden birinin işyeri çalışanı, birinin müşteri diğerinin de işyeri...

Google Haberlere Abone ol
Patlamada ölenlerin yakınları otopsilerin bitmesini bekliyor

Zeytinburnu’nda ambalaj imalathanesinde meydana gelen patlamada ölenlerin otopsileri devam ediyor. Yakınları Adli Tıp Kurumu önünde cenazeleri almak için bekliyor. Ölenlerden birinin işyeri çalışanı, birinin müşteri diğerinin de işyeri sahibinin arkadaşı olduğu belirtildi.

Patlamada ölen 3 kişinin yakınları teşhis için Adli Tıp'a alındı. Otopsi işlemlerinin bitmesini bekleyen aileler gözyaşlarını tutamadı. Patlamada ölenlerden Eda Can (23) Çapa Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olduğu ifade edildi. Patlamanın yakınında öğrenci arkadaşlarıyla bir evde kalıyordu. Ev taşıdıkları için koli bandı almaya giden Can, patlamada hayatını kaybetti. Olayı öğrenen Can’ın ailesinin Erzurum’dan İstanbul’a geldiği ve cenazeyi Erzurum’a götürecekleri belirtildi.

İşyeri sahibinin arkadaşı olan Uğur Çokgülenler’in (42) şoförlük için İETT’ye başvurduğu ve oradan haber beklediği belirtilerek arkadaşının yanında geçici olarak çalıştığı ifade edildi. Evli ve 2 çocuğu bulunan Çokgülenler’in Habibler Mezarlığı’nda toprağa verileceği kaydedildi.

Patlamanın olduğu yerde muhasebeci olarak çalışan Kader Kılıç’ın ise bekar olduğu ve 5 aydır burada çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili hiçbir bilgileri bulunmadığını söyleyen Kılıç’ın yakınları, sorumluluğu ve hatası olanların cezasını çekmesini istedi. Kılıç’ın cenazesinin Zeytinburnu’ndan kaldırılacağı ifade edildi.

CİHAN

Yorumlar