Patlamada hamile kadın binadan atladı

Zeytinburnu Mithatpaşa tramvay durağına yakın bir iş yerinde meydana gelen patlama, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Görgü tanıkları, patlamanın ardından hamile bir bayanın binadan atladığını söyledi.Mithatpaşa tramvay durağının...

Google Haberlere Abone ol
Patlamada hamile kadın binadan atladı

Zeytinburnu Mithatpaşa tramvay durağına yakın bir iş yerinde meydana gelen patlama, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Görgü tanıkları, patlamanın ardından hamile bir bayanın binadan atladığını söyledi.

Mithatpaşa tramvay durağının yakınındaki bir apartmanın girişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlama nedeniyle bina harabeye döndü. Yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Patlama nedeniyle çevrede büyük panik yaşandı.

İlk müdahaleyi 5-6 tane yangın tüpüyle kendisinin yaptığını belirten bir vatandaş, “Doğalgaz değil bomba patlaması gibiydi. Marketin içerisindeydik. Biranda büyük bir patlama oldu dışarıya çıktığımızda içerideki eşyalar hala dışarı fırlıyordu. Hamile bir bayanın da çevredekilerin yardımıyla çıktığını ve yanan bir arabaya patlamasın diye yangın tüpüyle müdahale edildiğini gördüm. İçeride aynı dükkanda 2-3 kişinin olduğunu söylüyorlar. Birinci kattan atlayan hamile bayan dışında binadan çıkan olduğunu görmedik.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar