‘Partizanlığın olmadığı şeffaf bir belediyecilik anlayışını inşa edeceğiz’

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Cizre Belediye başkan adayı Ferhan Dündar, seçildiği takdirde halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak telaki edeceklerini belirterek,"Partizanlığın, yandaşlığın, yolsuzluğun, aldatmanın, rüşvetin olmadığı şeffaf belediyecilik anlayı.

Google Haberlere Abone ol
‘Partizanlığın olmadığı şeffaf bir belediyecilik anlayışını inşa edeceğiz’

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Cizre Belediye başkan adayı Ferhan Dündar, seçildiği takdirde halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak telaki edeceklerini belirterek,"Partizanlığın, yandaşlığın, yolsuzluğun, aldatmanın, rüşvetin olmadığı şeffaf belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. " dedi.


Güneydoğu Anadolu’nun birçok ilinde seçime girecek olan Hür Dava Partisi, Şırnak’ın Cizre ilçesinde de seçim yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Başkan adayı Ferhan Dündar, “Belediye başkanı kanunda gösterildiği gibi usul ve esaslara göre seçilir. Bizim anlayışımıza göre belediye başkanı; hizmet müessesesi olan belediyenin hizmet makamında olan hizmetçidir. Halka efendilik yapacak yâ da üstten bakacak değil, halkın kendi hizmetinde sadakatine ve dürüst hizmet anlayışına güvenerek seçtiği bir temsiliyettir.” dedi.

“HALKA HİZMETİ HAKKA HİZMET OLARAK TELAKİ EDİYORUZ”

Cizre ile ilgili hedeflerini açıklayan başkan adayı Ferhan Dündar, “Malumunuz Cizre şehrimiz kültürel geçmişi olan kadim bir şehrimizdir. Halkımız bizi tercih etiği takdirde gerek maddi gerekse manevi olarak ciddi anlamda projelerimiz olacaktır. Öncelikli olarak belediyecilik anlayışımız gelmektedir. Bizim tesis edeceğimiz ilk projemiz belediyecilik anlayışı olacaktır. Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak telaki ediyoruz. Partizanlığın, yandaşlığın, yolsuzluğun, aldatmanın, rüşvetin olmadığı şeffaf belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. Her türlü ahlaki yozlaşmanın önüne geçerek maneviyatın sembolü olan ve ev sahipliğini yapan kadim Cizre şehrimizin yetiştirdiği alimlerin, maneviyat pirlerinin ve bilim adamlarının mirasına sahip çıkma, medrese ve tedrisatın yeniden ihyası için çaba sarf edeceğiz. Sosyal, kültürel ve ekonomik yönde yapacağımız çalışmalarla ‘Kur’an nesli toplumunun ihyâsı için katkıda bulunacağız. Belediyenin bütün imkânlarını Hakk'a dayalı adalet çerçevesinde kimsenin dil, din, düşünce, ideoloji ve hayat felsefelerine bakmadan adil ve tarafsız bir şekilde halkın hizmetine sunarak, bunu da bir lütuf olarak değil, hak olduğunu göstereceğiz. Sırtında un çuvalını taşıyan Hz. Ömer’in referans aldığı değerler anlayışımız olacak. Kesinlikle kaynakları israf etmeyeceğiz. Emin sokaklar emin caddeler vaat edip, Cizre şehrimizin yaşanılır ve güvenilir bir hale getirmesini sağlayacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar