Parkta otururken ayağına kurşun isabet etti

Kağıthane’de çocuk parkında bir bankta oturan Ali Ayaz (66), nereden geldiği belli olmayan bir merminin ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Parkta otururken ayağına kurşun isabet etti

Kağıthane’de çocuk parkında bir bankta oturan Ali Ayaz (66), nereden geldiği belli olmayan bir merminin ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yere yığılan Ayaz, hastaneye kaldırıldı. Çocukların da oyun oynadığı parktaki vatandaşlar olan bitene anlam veremedi.

Olay Emniyet Evleri Mahallesi Bosna Parkı’nda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Emekli Ali Ayaz biraz vakit geçirmek için parkta bankta oturduğu sırada ayağına kurşun girdi. Olan biteni anlamaya çalışan Ayaz, ayakkabısını çıkardığında parmaklarının arasından kan geldiğini fark etti ve bir de ayakkabısından mermi çekirdeği düştü.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Ayaz, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Ayaz, ortopedi bölümünde tedavi altına alındı.

Ayaz’ın olay sırasında bankta oturduğunu belirten vatandaşlar, merminin uzak bir yerden atılması sebebiyle hızının kesildiğini ifade etti. Vatandaşlar, "Yaralanan şahıs yanımızdaki bankta oturuyordu. Birden sekmeye başladı. Ayakkabısını çıkardı. İçerisinden mermi çekirdeği düştü. Silah sesi duymadık. Daha sonra polis geldi." diye konuştu.

Olay yerine gelen polisler güvenlik şeridi çektikten sonra delil topladı. Lazerle kurşunun geldiği yeri tespit etmeye çalışan polisler olay yerinden ayrıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN

Yorumlar