Parkta kurşun isabet eden Ayaz, yaşananları anlattı

Kağıthane’de çocuk parkında bir bankta otururken serseri kurşunla yaralanan Ali Ayaz (66), hastaneden taburcu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Parkta kurşun isabet eden Ayaz, yaşananları anlattı

Kağıthane’de çocuk parkında bir bankta otururken serseri kurşunla yaralanan Ali Ayaz (66), hastaneden taburcu oldu. Silah sesi duymasının ardından ayakkabısının içinin kan dolduğunu ifade eden Ayaz, merminin isabet ettiği yerin 15 yıl önce kopan parmağına denk geldiğini söyledi.

Olay Emniyet Evleri Mahallesi Bosna Parkı’nda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Emekli Ali Ayaz biraz vakit geçirmek için parkta bankta oturduğu sırada ayağına kurşun girdi. Olan biteni anlamaya çalışan Ayaz ayakkabısını çıkardığında parmaklarının arasından kan geldiğini fark etti ve bir de ayakkabısından mermi çekirdeği düştü.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Ayaz, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaklaşık 3 saat hastanede tedavi gören Ayaz, taburcu edildi.

'MERMİNİN İSABET ETTİĞİ YERDEKİ PARMAK 15 YIL ÖNCE KOPMUŞ'

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ayaz, parkta oturduğu sırada birden silah sesi duyduğunu ve ayağına kurşun geldiğini söyledi. Ayakkabısının içinin kan olduğunu dile getiren Ayaz, “Silah sesini duydum ama kimin yaptığını bilmiyorum. Mermi daha önce ağaç keserken kopan parmağıma isabet etti.” dedi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
CİHAN

Yorumlar