Park ve Bahçeler Müdürü 'Satılık' yazısı asmak isterken düşerek öldü

Kahramanmaraş Merkez 12 Şubat ilçesinde meydana gelen olayda, dengesini kaybederek 10. kattan beton zemine düşen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır (46), olay yerinde hayatını kaybetti.Olay, bugün öğle...

Google Haberlere Abone ol
Park ve Bahçeler Müdürü 'Satılık' yazısı asmak isterken düşerek öldü

Kahramanmaraş Merkez 12 Şubat ilçesinde meydana gelen olayda, dengesini kaybederek 10. kattan beton zemine düşen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır (46), olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, bugün öğle saatlerinde, Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan Ecem Apartmanı'nda meydana geldi. Kısa süre önce taşındığı evini satılığa çıkartan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır, apartmanın 10. katındaki dairesinin balkonuna 'satılık' yazısını asmak isterken dengesini kaybederek aşağı düştü. Durumu gören çevre sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, 3 çocuk babası Bakır’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Bakır’ın cenazesi, olay yerinde cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından cenaze arcıyla Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, olayı haber alan Bakır’ın yakınları ve belediye çalışanları olay yerinde gözyaşı döktü. Bakır’ın 3 aylar nedeniyle oruç tuttuğu ve bir hafta sonra umreye gideceği öğrenildi. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar