Pamir'in babası: Bu mahalleden çıkacak

3.5 yaşındaki Pamir'i arama çalışmaları devam ederken baba Serdar Dikdik arama yapan yetkililere “Çocuğun ayağında ayakkabı bile yok. Aramaları ormanlık alanda değil mahalle içinde yoğunlaştıralım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Pamir'in babası: Bu mahalleden çıkacak

Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 3.5 yaşındaki Pamir için arama çalışmaları tekrar başladı. Baba Serdar Dikdik çalışmaları koordine eden yetkililere bilgi verdi. Aramaların mahalle içinde yoğunlaştırılmasını isteyen baba, “Çocuğun üzerinde tulum var. Ayakkabısı bile yok. Aramaları ormanlık alan yerine mahalle içinde yoğunlaştırın. Pamir akşam 19.00 gibi uyur. Şimdi gündüz. Ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak. Zekeriyaköylüler bu çocuk kesin bir bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa bir içeri seslenin. Hareketli çocuk sese gelir. Emlakçılar boş evleri bir kontrol edin. Eve girmiş kapı kapanmış olabilir. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk buralarda bir yerde çıkacak. Çocuk ağlamayı bilmiyor. Çocukta kırmızı tulum var. Casper hayalet gibi dolaşıyor. Kesin buralardan çıkacak" dedi.

PAMİR'E PARAMOTURLU ARAMA

Sarıyer Zekeriyaköy'de dün sabah kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'i arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma ve sivil savunma ekiplerinin karadan yaptığı aramaların yanı sıra bir paramotorlu bir kişide havalanarak çalışmalara katıldı.

Yorumlar