Pamir bebek anne ve babasını yasa boğdu

Zekeriyaköy'deki evlerinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 3,5 yaşındaki Pamir bebeğin cansız bedeni, komşu evin havuzunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Pamir bebek anne ve babasını yasa boğdu

Zekeriyaköy'deki evlerinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 3,5 yaşındaki Pamir bebeğin cansız bedeni, komşu evin havuzunda bulundu. Anne Süveyde ve baba Serdar Dikdik, evlatlarının cansız bedenine sarılarak ağladı. Dikdik ailesinin yakınları ve komşuları dünden beri devam eden çalışmalarda, çocuğun bulunduğu havuzun defalarca arandığını belirterek aynı yerde cesedin bulunmasına tepki gösterdi.

Sosyal paylaşım platformları, medya ve internet siteleri üzerinden Pamir bebeğin kaybolmasının ardından başlatılan yardım çalışmaları bugün akşam saatlerinde hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Küçük Pamir'in cansız bedeni, komşu villanın havuzunda bulundu. Cesedin bulunması ile büyük bir acı yaşayan anne Süverçe Dikdik, evladının cansız bedenine sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü. Havuzdan çıkarılan ceset olay yerine gelen cumhuriyet savcısı tarafından incelendi. Dikdik ailesinin yakınları ve komşuları evin önünde toplanarak aileye destek vermeye çalıştı.

Acılı baba Serdar Dikdik, yakınlarının desteği ile ayakta durabildi. "Bir çocuğum vardı." diye ağlayan baba Dikdik, ayakta durmakta zorlandı. Anne Süveyde Dikdik de bebeğinin cesedini gördükten sonra fenalaşınca ambulansa alındı. Tansiyonu ölçülen acılı anne, yakınlarına sarılarak teselli buldu.

Pamir bebeğin cesedi bulunduktan sonra olaya ilişkin soru işaretleri gündeme geldi. Dikdik ailesinin yakınları ve komşuları havuzun bulunduğu ev ile Dikdik ailesinin evinin arasında yüksekçe bir duvar bulunduğunu, o yaştaki bir çocuğun bu duvarı nasıl aşarak karşıya geçtiğini sordu. Bazı aile yakınları da kurtarma ekiplerinin daha önce defalarca bakmalarına rağmen havuzda cesedi bulamamalarına tepki gösterdi.

Pamir bebeğin havuzdan çıkarılmasından sonra olay yerine gelen cumhuriyet savcısı incelemelerini tamamladı. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, talihsiz bebeğin cesedi morga kaldırıldı. Arama çalışmalarına UMKE, AKUT ve ASYA kurtarma ekiplerinin yanı sıra jandarma komanda birliği de destek verdi.

CİHAN

Yorumlar