Palandöken: Serbest kalan şoförler ile aileleri bayramı erken yaşadı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan ayında serbest kalan şoförler ile ailelerinin bayramı erken yaşadığını belirtti.Musul’u ele geçiren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının...

Google Haberlere Abone ol
Palandöken: Serbest kalan şoförler ile aileleri bayramı erken yaşadı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan ayında serbest kalan şoförler ile ailelerinin bayramı erken yaşadığını belirtti.

Musul’u ele geçiren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının kaçırdığı 32 Türk TIR şoförünün serbest bırakılmasını sevindirici olarak değerlendiren Bendevi Palandöken, “Bu sevindirici haber ile birlikte şoförlerimizin yuvalarına ve ülkelerine dönmeleri olumlu bir gelişmedir. Önemli bir süreç artık geride bırakıldı. 32 şoförümüz hem özgürlüklerine, hem ailelerine kavuşturuldu. Yani 32 şoför esnafımız ve aileleri Ramazan ayında bayram sevincini erken yaşıyorlar. 20 günü aşkın bir zamandan beri IŞİD tarafından esir tutuldukları yerden serbest bırakılmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çünkü dünyada en önemli değer insan hayatıdır.” dedi.

CİHAN

Yorumlar