Palandöken Kaymakam Vekili, muhtarları dinledi

Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, Dedeman Uygulama Oteli'nde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Palandöken Kaymakam Vekili, muhtarları dinledi

Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, Dedeman Uygulama Oteli'nde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

    Kaymakam Vekili Hamit Genç, ilçe halkının kami hizmetlerinden kaliteli şekilde faydalanması ve etkili bir iletişim için söz konusu toplantının düzenlendiğini ifade etti. Etkili iletişimle kamu hizmetlerinin daha verimli sunulacağına işaret eden Hamit Genç, "Mahalle ve köylerimizde var olan ve bizlerin sorumluluk alanında olan sorunların gecikmeksizin çözümü ve Palandökenli hemşehrilerimizin memnuniyeti bizler için büyük önem arz etmektedir. Bu aşamada muhtarlarımızın bizlere ilettikleri sorunlar ya da alınan hizmetlerden duymuş oldukları memnuniyetleri paylaşmak İlçemizin her alanda gelişimine ve ilerlemesine katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

    Toplantıya katılan muhtarlar kendi bölgelerindeki eğitim, sağlık, çevre, asayiş ve diğer konulardaki hizmetler ile ilgili sorun ve dileklerini dile getirip ve yapılan hizmetler için teşekkürlerini iletti.

    İl genelinde uygulamaya konulan mahallerin birleştirilmesi ve köylerin de mahalle statüsüne alınması konusunun da gündeme geldiği toplantıda, uygulama sonrası yeniden yapılanma sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için herkesin üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak görevini yerine getirmesi ve vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçilmesi için çaba gösterileceği dile getirildi. CİHAN

Yorumlar