Palandöken Belediyesi'nden bahar temizliği

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı. Baharın gelmesiyle belediyeler de temizlik çalışmalarına hız verdi. Palandöken Belediyesi kışın buzlanma nedeniyle cürüf serptiği yollarda temizlik...

Google Haberlere Abone ol
Palandöken Belediyesi'nden bahar temizliği

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.

Baharın gelmesiyle belediyeler de temizlik çalışmalarına hız verdi. Palandöken Belediyesi kışın buzlanma nedeniyle cürüf serptiği yollarda temizlik ve asfalt yama çalışması başlattı. Belediye ekipleri önce kaldırım ve yolları tazyikli suyla yıkıyor. Ardından da asfalt yama çalışması yapıyor.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çevre temizliğinin insan sağlığı açısından önemli olduğunu söyledi. Belediye Başkanı temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalıştıklarını belirterek, "Daha temiz ve yeşil bir çevre için çalışıyoruz. Ekiplerimiz sürekli olarak cadde ve sokaklarda temizlik çalışmasıyürütmekte. Temizlik noktasında hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Özelikle site ve apartman bahcelerinin içlerindeki çöplerin toplanarak gelişi güzel çöp kontenirleri çevresine atılmamasını istiyoruz” dedi. Bulutlar, temizlik çalışmalarında yaşanabilecek olumsuzlukları belediyeye bildirilmesini de isteyerek;"Genel temizlik kapsamında yaşanabilecek olumsuzlukları vatandaşlılarımız mutlaka belediyemize bildirsin." dedi.

CİHAN

Yorumlar