Palandöken Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, ilk Meclis Toplantısını tam katılımla gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Palandöken Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, ilk Meclis Toplantısını tam katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda, Meclis Divan Kâtibi asil üyeliğine Yavuz Kacaman, Melek Ateş, yedek üyeliklere Veysel Karani Şenoçak, Orhan Gözgeç. getirdi. Meclis Başkan Birinci Vekilliği'ne Abdulsettar Demir ile ikinci başkanlığı Haldun Reşat Tuzcuay seçildi.
Encümen Üyeliklerine ise Abubekir Aydemir, Saniye Takçe, Yavuz Bulut, Plan ve Bütçe komisyonu başkan ve üyeliklerine Ömer Düzgün, Füzün Durgun, Mustafa Şengül, Veysel Karani Şenoçak, Şimşek Akpınar. İmar Komisyonu'na Doğan Alp, Enver Subaşı, Efrayil Yüca, Oğuz Tarık Timuroğlu, Orhan Gözgeç getirildi.

    Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yeni dönemin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. Bulutlar, “İnşallah bu meclisten alacağımız kararlar Palandökeniniz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizler bu kentin geleceğinde söz sahibi olan ve bu kentin 2023 vizyonuna damga vuracak olan projelerin altına imza atacak olan ekibin seçilmiş üyelerisiniz. Başta şahsımı ve sizleri bu göreve layık gören Palandökenli hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar