Palandöken: AVM’lere geçit verilmeden esnaf çarşılarına ağırlık verilmeli

30 Mart Yerel seçimlerini değerlendiren Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, zaman kaybedilmeden Avrupa Birliği sürecine odaklanılması gerektiğini vurguladı.

Google Haberlere Abone ol
Palandöken: AVM’lere geçit verilmeden esnaf çarşılarına ağırlık verilmeli

30 Mart Yerel seçimlerini değerlendiren Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, zaman kaybedilmeden Avrupa Birliği sürecine odaklanılması gerektiğini vurguladı. Palandöken ayrıca yeni AVM’lere izin ve geçit verilmeden esnaf çarşılarına ağırlık verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Seçim sonuçlarının Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Palandöken, yeni göreve seçilen belediye başkanlarının hemen işe ve hizmete başlayarak bölgelerinde vatandaşlara hizmet etmeleri gerektiğini söyledi. Yerel seçimlerin sonuçlanması ile ilgili açıklama yapan Palandöken, “Kavganın galibi olmaz. Siyaset meclis içerisinde yapılmalı ve zaman kaybedilmeden Avrupa Birliği sürecine odaklanılmalıdır. Esnaf ve sanatkârlar olarak yerel yönetimlerden beklentimiz ise perakende sektörünü düzenleyen yasanın öngördüğü yaklaşım doğrultusunda yeni AVM’lere izin ve geçit verilmeden esnaf çarşılarına ağırlık verilmelidir.” dedi.

Seçimlerin sonuçlandığını ve yaşananların geride bırakılması gerektiğinin altını çizen Palandöken, “Seçimler artık bitti. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan böyle göreve yeni seçilen ve devam eden belediye başkanları bölgelerinde yaşanan sorunlarla ilgili çözümler üretip ayrım yapmadan çalışmalılar.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar