Palancıoğlu’ndan ilçe emniyetine ziyaret

Kayseri Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Ali Başoğul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Talas Belediye başkan adayı Dr.

Google Haberlere Abone ol
Palancıoğlu’ndan ilçe emniyetine ziyaret

Kayseri Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Ali Başoğul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Talas Belediye başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, trafikte üzücü olayların yaşanmaması için önlemler alacaklarını söyledi.

Mustafa Plancıoğlu, Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Ali Başoğul’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Son günlerde Talas’ta yaşanan üzücü trafik kazalarına dikkat çeken Palancıoğlu, emniyet birimleriyle koordineli çalışarak üzücü olayların yaşanmaması için bir dizi tedbir alacaklarını söyledi. Palancıoğlu, "Mühendislik 3’üncü sınıf öğrencimizi bir ihmal sonucu toprağa verdik. Başka bir tarafta henüz 12 yaşında olan bir evladımızın yine bir kural ihlalinden dolayı ağır bir kaza geçirdi. Gencecik evlatlarımız bu tarz ihmaller yüzünden hayatlarının baharında toprağa veriliyor. Bu üzücü olayların önüne geçmek için inşallah emniyetimizle koordineli bir şekilde çalışarak kazaları minimum seviyeye indireceğiz.’’ dedi.

Ali Başoğul da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, denetimleri artıracaklarını ancak ailelere de büyük görevler düştüğünü, çocuklarına araç verirken kontrolü elden bırakmamaları gerektiğini söyledi.
CİHAN

Yorumlar